Porkkanatartar, puffattu porkkanasipsi, ketunleipägeeliä, soija-inkiväärimajoneesia ja purjontuhkaöljyä
Viini:Ainoa Aava
Olut: Hailuodon Spezial Lager
Alkoholiton: Lime Kombucha
Tattiarancini, sienikreemiä, puolukkagastrique, parmesaanivaahtoa ja pikkelöityä matsutakea
Viini: Champalou Vouvray
Olut: Hailuodon Laakeri
Alkoholiton: Väinönputkimehu
Porotartar, pikkelirelissiä, pikkelipuolukkageeliä, puikulaperunasipsiä ja mäntymajoneesia
Viini: Weemala Pinot Noir
Olut: Tornion Red Ale
Alkoholiton: Kuusenkerkkämehu
Savusiikaterriiniä, siianmätiä, saaristolaisleipäsipsiä, pikkelirelissiä, savusmetanaa, tilliöljyä ja piimäkastiketta
Viini: Schmitges Spätburgunder Rose
Olut: Hailuodon vehnä
Alkoholiton: Aurorakuohu
Keittiössämme leivotaan päivittäin leipää, joten kaikki annokset valmistetaan tilassa, jossa käsitellään gluteenia. Pyydä gluteenitonta leipää tarvittaessa. Allergioiden varalta kysy annosten ja juomien raaka-aineet henkilökunnalta. Käytämme myös epätavanomaisia raaka-aineita, esim. koivua.
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Lumiporo, Inarijärven kalastajat, Culinari, iKiFood ja Lapin Sara sekä paikalliset kerääjät.
G – gluteeniton, L – laktoositon, D – maidoton, V – kasvis
Paistettua poron ulkofileetä, paistettua poron kieltä, kumpusta, paistettua tattia, puolukka-balsamicokastiketta, katajanmarja–puikulapyreetä, tattisipsi ja mustikkajäkälää
Viini: Bedoba Saperavi
Olut: Tornion Hunaja Bock
Alkoholiton: Variksenmarjamehu
Inarijärven taimenta sous-vide, savukala-hollandaisekastiketta, naurispyreetä, paahdettua raita- ja keltajuurta
Viini: Finca Bacara Yeya
Olut: Tornion Lapland Lager
Alkoholiton: Sitruunalimonaadi
Suolakuoressa kypsytettyä selleriä, paahdettua kukkakaali-misopyreetä, puffattua riisiä ja auringonkukansiemenespuma
Viini: Colle Stefano Verdiccio di Matelica
Olut: Hailuodon Polaris Lager
Alkoholiton: Persikka, camomilla & appelsiini jäätee
Keittiössämme leivotaan päivittäin leipää, joten kaikki annokset valmistetaan tilassa, jossa käsitellään gluteenia. Pyydä gluteenitonta leipää tarvittaessa. Allergioiden varalta kysy annosten ja juomien raaka-aineet henkilökunnalta. Käytämme myös epätavanomaisia raaka-aineita, esim. koivua.
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Lumiporo, Inarijärven kalastajat, Culinari, iKiFood ja Lapin Sara sekä paikalliset kerääjät.
G – gluteeniton, L – laktoositon, D – maidoton, V – kasvis
Mustikka-kaarnikkakakku, mustikkageeliä, mustikkasorbettia ja valkosuklaakristallia
Viini: Ainoa Sametti
Alkoholiton: Mustikkalimonaadi
Tattijäätelöä, tattikinuskia, maarianheinä-valkosuklaakakku ja suklaaganachea
Viini: Ainoa Kaste
Alkoholiton: Lemmenjuoma
Suklaabrownie, pistaasijäätelöä, kurpitsamarmelaadia ja marenkia
Viini: Ainoa Havu
Alkoholiton: Karpalo-kirsikka limonaadi
Jukolan kuusenkerkkächeddaria, Peltola-sinihomejuustoa, valkohomejuustoa, puolukkacurdia ja siemennäkkäriä
Viini: Quinta de la Rosa Tawny Port
Alkoholiton: Metsäkuohuva
Keittiössämme leivotaan päivittäin leipää, joten kaikki annokset valmistetaan tilassa, jossa käsitellään gluteenia. Pyydä gluteenitonta leipää tarvittaessa. Allergioiden varalta kysy annosten ja juomien raaka-aineet henkilökunnalta. Käytämme myös epätavanomaisia raaka-aineita, esim. koivua.
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Lumiporo, Inarijärven kalastajat, Culinari, iKiFood ja Lapin Sara sekä paikalliset kerääjät.
G – gluteeniton, L – laktoositon, D – maidoton, V – kasvis