Alkuun

  • Kajastus (G, D, V) 16€

    Porkkanatartar, puffattu porkkanasipsi, ketunleipägeeliä, soija-inkiväärimajoneesia ja purjontuhkaöljyä

Viini:Ainoa Aava
Olut: Hailuodon Spezial Lager
Alkoholiton: Lime Kombucha

  • Metsäarancini 18€

    Tattiarancini, sienikreemiä, puolukkagastrique, parmesaanivaahtoa ja pikkelöityä matsutakea

Viini: Champalou Vouvray
Olut: Hailuodon Laakeri
Alkoholiton: Väinönputkimehu

  • Pöpelikkö (D, G) 19€

    Porotartar, pikkelirelissiä, pikkelipuolukkageeliä, puikulaperunasipsiä ja mäntymajoneesia

Viini: Weemala Pinot Noir
Olut: Tornion Red Ale
Alkoholiton: Kuusenkerkkämehu

  • Lipan lumo (L) 19€

    Savusiikaterriiniä, siianmätiä, saaristolaisleipäsipsiä, pikkelirelissiä, savusmetanaa, tilliöljyä ja piimäkastiketta

Viini: Schmitges Spätburgunder Rose
Olut: Hailuodon vehnä
Alkoholiton: Aurorakuohu

Keittiössämme leivotaan päivittäin leipää, joten kaikki annokset valmistetaan tilassa, jossa käsitellään gluteenia. Pyydä gluteenitonta leipää tarvittaessa. Allergioiden varalta kysy annosten ja juomien raaka-aineet henkilökunnalta. Käytämme myös epätavanomaisia raaka-aineita, esim. koivua.

Kaikki käyttämämme liha on kotimaista. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Lumiporo, Inarijärven kalastajat, Culinari, iKiFood ja Lapin Sara sekä paikalliset kerääjät.

G – gluteeniton, L – laktoositon, D – maidoton, V – kasvis

seuraavaksi

  • Kielas (L) 42€

    Paistettua poron ulkofileetä, paistettua poron kieltä, kumpusta, paistettua tattia, puolukka-balsamicokastiketta, katajanmarja–puikulapyreetä, tattisipsi ja mustikkajäkälää

Viini: Bedoba Saperavi
Olut: Tornion Hunaja Bock
Alkoholiton: Variksenmarjamehu

  • KASARI (L, G) 38€

    Inarijärven taimenta sous-vide, savukala-hollandaisekastiketta, naurispyreetä, paahdettua raita- ja keltajuurta

Viini: Finca Bacara Yeya
Olut: Tornion Lapland Lager
Alkoholiton: Sitruunalimonaadi

  • Korea syksy (D, G, V) 25€

    Suolakuoressa kypsytettyä selleriä, paahdettua kukkakaali-misopyreetä, puffattua riisiä ja auringonkukansiemenespuma

Viini: Colle Stefano Verdiccio di Matelica
Olut: Hailuodon Polaris Lager
Alkoholiton: Persikka, camomilla & appelsiini jäätee

Keittiössämme leivotaan päivittäin leipää, joten kaikki annokset valmistetaan tilassa, jossa käsitellään gluteenia. Pyydä gluteenitonta leipää tarvittaessa. Allergioiden varalta kysy annosten ja juomien raaka-aineet henkilökunnalta. Käytämme myös epätavanomaisia raaka-aineita, esim. koivua.

Kaikki käyttämämme liha on kotimaista. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Lumiporo, Inarijärven kalastajat, Culinari, iKiFood ja Lapin Sara sekä paikalliset kerääjät.

G – gluteeniton, L – laktoositon, D – maidoton, V – kasvis

loppua kohti

  • Kaarnikka (G) 17€

    Mustikka-kaarnikkakakku, mustikkageeliä, mustikkasorbettia ja valkosuklaakristallia

Viini: Ainoa Sametti
Alkoholiton: Mustikkalimonaadi

  • Sienimetsä (G) 17€

    Tattijäätelöä, tattikinuskia, maarianheinä-valkosuklaakakku ja suklaaganachea

Viini: Ainoa Kaste
Alkoholiton: Lemmenjuoma

  • Puutarha (D, G, V) 17€

    Suklaabrownie, pistaasijäätelöä, kurpitsamarmelaadia ja marenkia

Viini: Ainoa Havu
Alkoholiton: Karpalo-kirsikka limonaadi

  • Aanaarin juustolautanen (G) 15€

    Jukolan kuusenkerkkächeddaria, Peltola-sinihomejuustoa, valkohomejuustoa, puolukkacurdia ja siemennäkkäriä

Viini: Quinta de la Rosa Tawny Port
Alkoholiton: Metsäkuohuva

Keittiössämme leivotaan päivittäin leipää, joten kaikki annokset valmistetaan tilassa, jossa käsitellään gluteenia. Pyydä gluteenitonta leipää tarvittaessa. Allergioiden varalta kysy annosten ja juomien raaka-aineet henkilökunnalta. Käytämme myös epätavanomaisia raaka-aineita, esim. koivua.

Kaikki käyttämämme liha on kotimaista. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Lumiporo, Inarijärven kalastajat, Culinari, iKiFood ja Lapin Sara sekä paikalliset kerääjät.

G – gluteeniton, L – laktoositon, D – maidoton, V – kasvis